Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzen les obres de l’aparcament Park & Ride

Finalitzen les obres de l’aparcament Park & Ride

25/03/2022

A partir d’avui, 25 de març, ja es podrà utilitzar el nou aparcament situat entre la carretera de Barcelona i la carretera de La Sagrera

El passat 29 de novembre es van iniciar les obres del nou aparcament “Park & Ride”. La millora d’aquest aparcament municipal pretén afavorir als ciutadans per a estacionar els vehicles i fer ús del bus Exprés e7 i així millorar la mobilitat laboral al corredor Besòs-Congost-Mogent. Aquesta infraestructura ha estat subvencionada per la conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya dins un projecte pilot de mesures ambientals. Des d’avui, l’aparcament ja estarà al servei del públic.

 

Les obres tenien una durada prevista d’un mes i una setmana. Bona part dels treballs van ser finalitzats a temps, però les obres van quedar aturades en el transcurs de la petició d’una subvenció extraordinària per a la finalització de l’obra i per l’endarreriment en el subministrament de material.

 

Aquesta setmana s’han efectuat els darrers detalls de l’obra: s’ha muntat una tanca de fusta perimetral que delimita l’àrea i la brigada municipal ha instal·lat els topalls de goma de cada un dels aparcaments perquè els vehicles no sobrepassin els límits de la plaça. Tan sols quedarà pendent la col·locació d’un senyal informatiu que proporcionarà l’ATM, l’Autoritat de Transport Metropolità, per promoure i conscienciar que l’aparcament sigui prioritari als usuaris del bus Exprés e7

 

Les obres del Park & Ride inclouran 14 places per a cotxes, una plaça per a cotxes per a persones amb mobilitat reduïda i quatre places d’estacionament de motocicletes o ciclomotors.

Arxivat a: Obres i Serveis, General
Park&Ride Acabat
Park&Ride darrers detalls