Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous, 31 de març

Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous, 31 de març

28/03/2022

El Ple de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana tindrà lloc a les 19 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Aquest dijous, 31 de març de 2022, a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

En primer terme es farà presa de possessió per part d'un regidor del grup municipal d’Independents-ERC. 

Es porta a aprovació l’addenda al conveni de desplegament de l’atribució de l’exercici de la competència de l’ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana de gestió dels residus municipals i dels residus comercials al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental. També es porta a aprovació definitiva de la modificació de les NOFC de l'escola bressol l'Alzina.

L'ordre del dia també inclou donar compte de Decrets i Resolucions d’Alcaldia; Ple de la Liquidació Pressupost 2021 SET COMUNICACIÓ i la liquidació del pressupost 2021 Ajuntament. També es portarà a debat la modificació de Crèdit 3/2022: Crèdit Extraordinari i Suplement de Crèdit finançat amb RT i els increments salarials 2022.

Al Ple també es debatrà la moció presentada pel grup municipal d’Independents-ERC sobre l'aprovació de la Declaració de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el poble Sahrauí i de la Federació d’Associacions Catalanes amigues del poble Sahrauí en Suport al Dret d’Autodeterminació del Poble Sahrauí. Es debatrà també la moció presentada pel grup municipal SER-CP en defensa del reconeixement de l’autogovern del Sàhara Occidental i de les polítiques de cooperació local amb el poble sahrauí

Podeu consultar l'ordre del dia complet en el document adjunt a aquesta notícia.

Arxivat a: General, Alcaldia
ple gener

Arxius adjunts