Portada > Actualitat > Notícies > Les obres de remodelació de la plaça Onze de Setembre avancen segons el transcurs previst

Les obres de remodelació de la plaça Onze de Setembre avancen segons el transcurs previst

29/03/2022

Es retira la vegetació i mobiliari de joc de la plaça

El passat 7 de març es van iniciar les obres de remodelació de la plaça Onze de Setembre, les quals es preveu que s’allarguin uns sis mesos. La proposta de Barri Studio pretén atorgar a la plaça una nova identitat pròpia, essent una reminiscència de l’ambient que acompanya el riu Tenes. Aquesta proposta va ser la més votada del procés participatiu que es va dur a terme.

Les primeres accions que s’han dut a terme han estat la retirada de vegetació de la plaça, tret de l’olivera situada a una de les cantonades de la plaça, i finalment, per l’estat en el qual es trobaven, també s’ha optat per la retirada dels tres plataners.

Una altra de les operacions ja efectuades ha estat el desmuntatge dels bancs i dels jocs infantils que seran reutilitzats en altres espais del municipi. Això inclou la torre de multi-joc i el gronxador. La taula de ping-pong, per exemple, serà emplaçada a les piscines de Pinedes de Castellet.

La rocalla que delimitava una part de la plaça ha estat desmuntada parcialment i s’ha procedit a la desconnexió de l’enllumenat i quadres elèctrics. Pròximament, s’instal·larà la xarxa de recollida pluvial i s’anivellarà la cota del carrer Mare de Déu de la Salut que passarà a estar integrada amb llambordes a la plaça.

La plaça es vol convertir en un lloc on estar en pau amb la família i els amics i, alhora, ser un espai versàtil i multifuncional on celebrar fires i esdeveniments de tota mena. 

 

Algunes parades del mercat setmanal dels dissabtes es mouen al Camí de Can Torras

 Des de la segona setmana de març, set parades del mercat dels dissabtes s’han traslladat al Camí de Can Torras, a continuació de la resta de parades que s’han mantingut al carrer Verge de la Salut.

Arxivat a: General, Obres i Serveis
Obres plaça Onze de setembre
Obres plaça Onze de setembre 2
Obres plaça Onze de setembre 3
Obres plaça Onze de setembre 4
Obres plaça Onze de setembre 5
Obres plaça Onze de setembre 6