Portada > Actualitat > Notícies > La 2a edició d'OnCodines Trail recapta 80.000 euros contra el càncer

La 2a edició d'OnCodines Trail recapta 80.000 euros contra el càncer

06/04/2022

El passat dissabte 2 d'abril, 83 equips van completar el repte d'aquesta edició que passava de nou per Santa Eulàlia de Ronçana

Aquest dissabte 2 d'abril ha tingut lloc la 2a OnCodines Trail després de l'èxit de la primera edició. S'ha comptabilitzat la participació de 513 persones i més de 250 voluntaris. El repte esportiu i solidari d'enguany ha estat organitzat pel Club Atlètic Sant Feliu, el Centre Excursionista Sant Feliu i l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines; i ha tancat amb un marcador provisional de 80.000 euros.

La xifra provisional de 80.000 euros es destinarà íntegrament, al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació. Les donacions als equips continuen obertes i es poden fer aquí.

La jornada es va desenvolupar sense incidents i en un ambient del tot festiu, a Santa Eulàlia de Ronçana, per exemple, s'hi va poder veure ballar els geganters, Gerd i Maduixa; i la colla de diables La Sella, els grallers i timbalers van donar el toc musical per animar als equips. Aquests havien d'estar formats per un màxim de 6 persones de les quals sempre n’hi havia d’haver un mínim de tres en marxa. Bona part dels equips van optar per fer relleus, també alguns grups van fer tot el recorregut sencer. Una de les singularitats del repte d'enguany ha estat la participació femenina, amb un 62%. 

El recorregut d'enguany ha estat lineal i ha transcorregut 11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès, un recorregut total de 80 quilòmetres corrent o bé la modalitat de 60 quilòmetres caminant. La sortida de Granollers s’ha fet de manera esglaonada i l’encarregada de donar el tret de sortida oficial va ser l’alcaldessa Alba Barnusell, sent el primer acte oficial després d'haver jurat el càrrec el divendres 1 d'abril.  Els encarregats de col·locar les medalles als participants van ser l’alcaldessa de Sant Feliu de Codines, Mercè Serratacó; el regidor d’esports, Manel Vila; representants de les associacions beneficiàries i Míriam Roset, vídua de Sergi Mingote, qui va ser padrí en la primera edició del repte.

Imatges de l'OnCodines Trail al seu pas per Santa Eulàlia de Ronçana, cedides per Carmen Alvarez, voluntària. 

Imatges de la cercavila a Santa Eulàlia, cedides per Francesc Bonet.

Arxivat a: Esports, General
Carmen Álvarez - OnCodines
Carmen Álvarez 02- OnCodines
Carmen Álvarez 03- OnCodines
Francesc Bonet - OnCodines
Francesc Bonet 02 - OnCodines