Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres del nou edifici de l’Institut La Vall del Tenes

Comencen les obres del nou edifici de l’Institut La Vall del Tenes

20/04/2022

Es construiran quatre aules de planta baixa que serviran per descongestionar espais com la biblioteca i la cantina, que actualment s’estan utilitzant com a classes.

Aquesta setmana han començat les obres del nou aulari de l’Institut de la Vall del Tenes. La construcció inclourà quatre aules simètriques i l'accés a les aules serà a través d'un passadís comú que finalitzarà amb un bany adaptat. L'edifici, de planta baixa, estarà totalment adequat per a les persones amb mobilitat reduïda.

En l'ampliació del centre es refarà el tancat perimetral de l'àrea total de l’Institut i també s'executarà una porxada per unir el nou edifici amb els ja existents. Tota l’operativa té una durada prevista de sis mesos.  Les obres, a càrrec de Barnasfalt, són finançades per la Mancomunitat i posteriorment subvencionades la Generalitat de Catalunya, i afectaran puntualment a les zones properes de l’edificació.

Actualment, per falta d'espai, l'alumnat i professorat ha fet ús de la cantina i de la biblioteca com a aules convencionals. L'expectativa de crear nous espais estava prevista pel curs 2019-20, tanmateix s'ha vist enrederida a causa de les diverses esmenes fetes del Departament d'Educació de la Generalitat.

Arxivat a: Obres i Serveis, General
Obres Institut Vall del Tenes
Obres Institut Vall del Tenes_2