Portada > Actualitat > Notícies > El Tornaveu 50 repassa les obres més destacades d’aquest any i analitza el pressupost de 2022

El Tornaveu 50 repassa les obres més destacades d’aquest any i analitza el pressupost de 2022

20/04/2022

Inclou una entrevista a Marc Brustenga, ciclista professional i santaeulalienc de l'Any 2021.

L'edició número 50 del Tornaveu es repartirà a tots els domicilis de Santa Eulàlia. El butlletí municipal fa una anàlisi del pressupost de 2022; entre les inversions d’enguany, hi destaquen les obres del Park&Ride, les millores de les instal·lacions del camp de futbol així com  la remodelació de la plaça Onze de Setembre. També s'hi pot llegir un repàs de les obres i serveis més destacats previstos per enguany.

A l'apartat de Cultura destaquem tota la programació duta a terme el 8M, Dia Internacional de la Dona, i a l'entrevista tenim de protagonista a Marc Brustenga en motiu de la participació a la 101 edició de La Volta a Catalunya.

"Una curiositat de Santa Eulàlia", la sessió que es va estrenar a les passades edicions es manté per descobrir els secrets del poble. Us convidem a participar-hi amb una anècdota o curiositat.

Altres temes d’importància que es tracten són l'entrada en vigor de la nova taxa de residus, la celebració de 12a Fira Lliga't a la terra que serà el diumenge 24 d'abril i també l'opinió dels grups municipals.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu la versió digital del Tornaveu 50.

 

 

Arxivat a: General, Comunicació
Tornaveu50 foto

Arxius adjunts