Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria d'Educació inicia un cicle de tres xerrades adreçades a les famílies

La Regidoria d'Educació inicia un cicle de tres xerrades adreçades a les famílies

22/04/2022

Les dues primeres xerrades virutals ja tenen data, 27 d'abril i 25 de maig.

Aquest dimecres 27 d'abril s'ha preparat la primera xerrada del Cicle. Porta de nom "Educar i no cridar", pretén donar eines per gestionar amb serenitat situacions de la vida quotidiana. La segona conferència serà el 25 de maig, "Ens organitzem i utilitzem dispositius per aprendre i jugar", vol reflexionar sobre els efectes nocius del mal ús de les pantalles. Finalment, la tercera sessió "Què difícil és fer de pare! Què difícil és fer de mare!" es durà a terme abans de finalitzar el curs escolar.

 

Des de la Diputació de Barcelona s'ofereix el recurs: ”Ciutats educadores: funció educativa de les famílies” en el qual proposen un seguit de xerrades adreçades a les famílies per diferents edats o etapes escolars. La Regidoria d'Educació les posa a l'abast de les associacions de famílies dels diferents centres educatius de Santa Eulàlia perquè puguin valorar quins són els més interessants per les necessitats que hagin detectat. Donat que la Diputació ha concedit més d'una de les sol·licituds efectuades, ja des de l'any passat, es va consensuar d’agrupar-les i anomenar “Cicle de xerrades familiars”. 

 

Totes les conferències són gratuïtes i es podran seguir a través de la plataforma Zoom. Tan sols és necessari entrar a l'enllaç el dia i l'hora de la xerrada.

 

 

 

Arxivat a: Educació, General
Cicle xerrades familiars
Xerrada 27 d'abril
Xerrada 25 de maig
Cicle xerrades familiars difícil