Portada > Actualitat > Notícies > Ronçana Comerç Actiu, la Mancomunitat i l’Ajuntament posen en marxa "Encaixa amb la Xarxa local"

Ronçana Comerç Actiu, la Mancomunitat i l’Ajuntament posen en marxa "Encaixa amb la Xarxa local"

27/04/2022

El networking per trobar clients, proveïdors i/o col·laboradors de proximitat es durà a terme el dilluns 16 de maig de 9 a 14 h a La Fàbrica

Encaixa amb la Xarxa local, és la sessió de networking que han organitzat conjuntament Ronçana Comerç Actiu, la Mancomunitat de la Vall del Tenes i l'Ajuntament de Santa Eulàlia. L'objectiu és connectar, cerca de clients, proveïdors i/o col·laboradors de proximitat. 

Aquesta activitat està destinada a qualsevol negoci local que vulgui descobrir altres negocis locals amb qui col·laborar i treballar plegats: comerços, serveis professionals, empreses, emprenedors del Vallès Oriental, per finalment crear una xarxa de contactes de proximitat.

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà la trobada, el dilluns 16 de maig de 9 a 14 h. Serà dinamitzada per Mónica Mendoza, conferenciant experta en la conducció de networking, consultora i promotora especialitzada en vendes. 

 Si voleu participar, us podeu inscriure al següent enllaç

Arxivat a: Promoció Econòmica, General
encaixa
16 de maig Networking