Portada > Actualitat > Notícies > La Deixalleria de Santa Eulàlia distribuirà compost gratuït per a horts i jardins

La Deixalleria de Santa Eulàlia distribuirà compost gratuït per a horts i jardins

02/05/2022

Es repartirà del 2 al 7 de maig, en el marc de la Setmana Internacional del Compost

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ofereix del 2 al 7 de maig la possibilitat d’aconseguir fins a 50 litres de compost per persona a totes les deixalleries. Aquesta iniciativa és part de les accions incloses en la Setmana Internacional del Compost #ICAW2022, que porta de lema: “El compost: Per a la regeneració del sòl”.

L’aplicació de compost incrementa la salut del sòl, donant lloc a cultius més sans i rics en nutrients. Gràcies a la matèria orgànica que aporta, es beneficia la regeneració del sòl i s’incrementa el segrest de carboni. El cicle de la matèria orgànica i l’aplicació al sòl del compost afavoreixen l’economia circular i la lluita contra el canvi climàtic. Des del 2006, la regidoria de Medi Ambient de Santa Eulàlia ha organitzat tallers per fomentar el compostatge casolà.

Amb aquesta inciativa de repartiment de compost, i sota la marca COMPOSTVO es vol fomentar l’ús del compost provinent de la recollida selectiva de la fracció orgànica i recompensar la ciutadania el seu esforç per separar la matèria orgànica a casa de forma correcta facilitant així que se’n pugui obtenir compost i biogàs. 

  

Arxivat a: Medi Ambient, General
plantilla notícia compostatge
icaw2022

Arxius adjunts