Portada > Actualitat > Notícies > Can Maspons, Trackdance, Can Juli, Helen Doron i Club Patinatge ofereixen activitats infantils per a l'estiu

Can Maspons, Trackdance, Can Juli, Helen Doron i Club Patinatge ofereixen activitats infantils per a l'estiu

03/05/2022

Les famílies de Santa Eulàlia podran escollir entre les diferents ofertes de lleure, esportives, de natura, de música i dansa i anglès

Cinc entitats i empreses de Santa Eulàlia de Ronçana ofereixen enguany diferents casals d'estiu per a infants. Les famílies podran triar entre activitats de lleure, esportives, de natura i aventura, de música i arts escèniques i anglès. 

Els Mummis de Can Maspons faran un casal de natura i aventura, i el Casalart de Trackdance se centrarà en activitats de dansa, teatre, música i acrobàcies, així com jocs, excursions pel poble i arts plàstiques. El club de tennis i pàdel, Can Juli, organitza un casal d'estiu amb esports, manualitats, jocs, una zona d'aventura, ball i piscina per als infants de 4 a 8 anys i un campus esportiu per als nens i nenes de 8 a 14 anys. El Happy Days de Helen Doron girarà al voltant de jocs i activitats en anglès. També, el Club de Patinatge organitza casal: Santa Eulàlia roda a l'estiu, amb activitats lúdiques i esportives.

Pel que fa el casal de Pinedes Castellet, més endavant es donarà a conèixer l'activitat esportiva i lúdica que s'oferirà per aquest estiu. En l'actualitat està obert el procés de licitació per la concessió d'explotació de les instal·lacions esportives municipals i del bar.

Trobareu en adjunt a aquesta notícia la informació detallada de cada casal d'estiu. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar directament amb l'organització.

Arxivat a: Cultura, Educació, Esports, General
Casals d'estiu

Arxius adjunts