Portada > Actualitat > Notícies > “Benvolguda”, Empar, a Santa Eulàlia!

“Benvolguda”, Empar, a Santa Eulàlia!

11/05/2022

El dissabte 21 de maig, a les 12 h, Empar Moliner i Ballesteros presenta “Benvolguda”, la seva darrera novel·la, a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana

La santaeulalienca Empar Moliner presentarà el pròxim dissabte 21 de maig la novel·la guanyadora del 42è Premi Ramon Llull. Benvolguda aborda el desengany del matrimoni i el pas del temps de la protagonista, la Remei, just en l’entrada a la menopausa. L’autora en fa referència així: “Les relacions matrimonials són lletges i boniques, són sublims i fastigoses. És el meu gran tema: el món de la parella i el matrimoni, sempre interessant, no sempre feliç.” A Benvolguda s’hi troba una feminitat no edulcorada, que representa amb cruesa els aspectes de la maduresa de la dona. Una nova novel·la per donar visibilitat a les dones de cinquanta anys en la menopausa, un altre tema que s’ha amagat en el dia a dia i també en la literatura.

El passat abril, el Gremi de Llibreters va anunciar la tercera novel·la de Moliner, la primera del rànquing de vendes llibres de ficció. Paral·lelament, Can Ferrer va vendre més d’una trentena d’exemplars i va comptabilitzar-lo dels més venuts per Sant Jordi a Santa Eulàlia. Totes les persones que ho vulguin, podran adquirir-la gràcies a la Papereria Can Ferrer, el mateix dia de la presentació. Aquest acte el coordina Arnau Queralt i Bassa.

Arxivat a: Cultura, General
Plantilla Empar Moliner
Cartell Empar Moliner