Portada > Actualitat > Notícies > S'inicien les neteges preventives de les canonades de la xarxa de la Campinya, Sant Isidre, Can Sabater i Can Feu

S'inicien les neteges preventives de les canonades de la xarxa de la Campinya, Sant Isidre, Can Sabater i Can Feu

12/05/2022

Els treballs es duran a terme, de manera preventiva, gràcies al conveni de cooperació entre l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el Consorci Besòs Tordera

Avui, dijous 12 de maig, s'han iniciat els treballs de neteja preventiva dels embornals i reixes de la xarxa de pluvials dels àmbits de la Campinya, Sant Isidre, Can Sabater i Can Feu.

El Conveni de cooperació entre l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el Consorci Besòs Tordera, relatiu al servei de neteja i manteniment de la xarxa de clavegueram, va començar el 2021 per primer cop per realitzar treballs de neteja preventiva de les canonades de la xarxa. Anteriorment, les accions es duien a terme quan es detectaven incidències. 

Durant els mesos de març i abril de l'any passat es va dur a terme la inspecció de la xarxa i embornals del Rieral i una part de la Campinya. La previsió per aquests pròxims mesos és prosseguir amb la neteja preventiva d’altres àmbits del municipi.

Els treballs de neteja els portarà a terme l’empresa Drenatges Urbans del Besós, SL.

 

Arxivat a: Obres i Serveis, General
drenatge
drenatge 02
drenatge 03
drenatge 04