Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de l'esport de Santa Eulàlia de Ronçana torna, aquesta vegada, amb el bon temps

La Festa de l'esport de Santa Eulàlia de Ronçana torna, aquesta vegada, amb el bon temps

16/05/2022

El Pavelló municipal acollirà, el dissabte 28 de maig, la Festa de l'esport d'enguany

Aquesta edició, la festa de l'esport es trasllada d'estació després d'unes quantes edicions celebrant-se entre setembre i desembre. El dissabte 28 de maig, el Pavelló municipal acollirà la festa, destinada a totes les edats. Una altra de les novetats és que s'ha comptat amb la coordinació de les regidories d'Esport i Joventut i això ha portat a una programació més àmplia i diversa. En aquest marc esportiu es duran a terme dues de les activitats guanyadores a l'Assemblea.

Serà un matí ple d'activitats esportives, adreçades a totes les edats. D'una banda, hi haurà tres curses populars, organitzades a petició de l'Assemblea Jove - La Taka. Comptarà amb recorreguts de diferents distàncies i segmentades per anys. Les inscripcions ja estan obertes, podeu reservar els dorsals contactant al Whats'app 607 936 859. El cost per participar és de 5 euros i inclou el dorsal, esmorzar i un refresc. També és possible inscriure's el mateix dia de la festa, una estona abans, com s'indica a continuació:

 

CATEGORIES
- 10 h Sènior 5 km (de 16 anys en endavant) – Inscripció i recollida de dorsal 9 a 9.45 h
- 11.30 h Juvenil 2 km (de 12 a 15 anys) - Inscripció i recollida de dorsal 10.30 a 11.15 h
- 11.30 h Infantil 0,5 km (de 8 a 11 anys) - Inscripció i recollida de dorsal 10.30 a 11.15 h

 

Al llarg de tot al matí, a partir de les 10.30 h, es podrà jugar a ping-pong, patinar i jocs populars. També s'instal·larà un circuit de karts i jocs inflables a l'exterior del Pavelló.


Una altra activitat que es podrà dur a terme consistirà en un taller d'skate. Aquelles persones que vulguin participar-hi hauran de portar la seva taula de patí.


Bubble Football és un altre dels atractius de la festa. Aquesta activitat, també proposta guanyadora de l'Assemblea Jove, és una nova modalitat de jugar a futbol, en què totes les persones participants duen una bombolla d'aire que els envolta el cos, en excepció de les cames, i han de superar les adversitats del joc amb aquesta infraestructura. Una experiència diferent i única que situarà a totes les jugadores al mateix nivell de dificultat.


I com que l'exercici comporta desgast d'energia i també gana, podeu comptar amb servei de bar i també amb la botifarrada que organitza l'alumnat de l'Institut Vall del Tenes per subvencionar el viatge de final de curs.

Arxivat a: Educació, Esports, Joventut
Festa de l'esport 2022 - portada
Cartell festa de l'esport 2022