Portada > Actualitat > Notícies > Pinedes del Castellet es prepara per a la reobertura de la nova temporada

Pinedes del Castellet es prepara per a la reobertura de la nova temporada

24/05/2022

L’Ajuntament ha iniciat, aquest mes de maig, les tasques de millora de l’edifici, l’entorn i les pistes. L’equipament reobrirà a principis de juny.

Aquest mes de maig han començat les obres de posada a punt de Pinedes del Castellet. Les millores consisteixen en reparacions a diferents zones de l’equipament esportiu per a la seva reobertura i per dur a terme el Casal d’estiu.

Les primeres accions que s’hi han dut a terme han estat resoldre les humitats de la teulada i l’arranjament de les goteres de l’edifici. Seguidament, s’ha procedit a pintar la façana i també els vestuaris. Una altra actuació que ha finalitzat aquesta setmana és la projecció d’una rampa per fer l’edifici accessible.

Pel que fa al mobiliari, s’han instal·lat els jocs d’infants que es trobaven a la plaça Onze de Setembre i a la zona de la petanca s’han substituït dos bancs i una font.

A les pistes de tenis i pàdel es realitzaran diferents millores. A les dues pistes de tenis es repararan els forats i esquerdes del paviment actual i es col·locarà un guix de paviment de formigó porós de 10 cm per aconseguir un drenatge òptim i impedir que es generin esquerdes. Es procedirà al pintat de les pistes així com el marcatge de les línies de joc; amb uns acabats mats i antilliscants. I per acabar de dotar les instal·lacions de tenis, es subministraran jocs de pals i una xarxa nova. Es condicionarà el paviment de les tres pistes de pàdel i a més a més s’hi col·locarà gespa artificial nova, es repintarà l’estructura metàl·lica i es canviaran les portes actuals d’accés. Per millorar-ne la visibilitat del joc, s’instal·larà un nou sistema d’il·luminació amb projectors LED.

També durant el mes de maig, es posarà a punt els elements de jardineria de tot el complex. Principalment, es cegarà l’herba del voltant de l’edifici i es desbrossaran els talussos del costat de la piscina. A l’arbrat se li podaran les branques que siguin molestes pel pas i es mantindran aquelles que afavoreixin les ombres. Els arbres del torrent que han agafat espai d’ús, seran talats parcialment per mantenir les distàncies de vegetació amb l’equipament. Finalment, es posarà ordre de les jardineres i parterres, així com la poda dels arbusts i plantat de flors. A la zona de moreres es procedirà a fer manteniment i neteja del parterre de grava i travesses de fusta que es va emplaçar l’any passat per evitar el fangueig d’aquella zona. Tots els elements de vegetació tindran un manteniment mensual a partir d’aquest primer arranjament.

Aquesta setmana s’ha lliurat, per part de la Diputació de Barcelona, l’Avantprojecte de la piscina coberta mancomunada de la Vall del Tenes. Els municipis mancomunats, Bigues i Riells, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana, compartiran la nova piscina coberta que estarà situada a la zona esportiva de Pinedes del Castellet. El projecte mantindrà i reformarà tots els espais tenint en compte la sostenibilitat i la integració a l’entorn, amb espais multifuncionals i solucions constructives sòlides i durables.

Arxivat a: Esports, General, Obres i Serveis
Notícia Pinedes del Castellet
bancs Pinedes del Castellet
pintura Pinedes del Castellet
pintura darrera Pinedes del Castellet
rampa Pinedes del Castellet
rampa detall Pinedes del Castellet
pintor Pinedes del Castellet
vestuaris Pinedes del Castellet
jocs de la plaça Onze de Setembre a Pinedes