Portada > Actualitat > Notícies > Es convoca de nou el concurs pel disseny de la samarreta de la Festa Major de Santa Eulàlia

Es convoca de nou el concurs pel disseny de la samarreta de la Festa Major de Santa Eulàlia

27/05/2022

Els dissenys presentats en l’edició del concurs 2020 que va quedar anul·lat per motiu de la Covid19 seran inclosos a la present convocatòria.

La regidoria de festes de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, en col·laboració amb l’entitat Joc de Colors, convoca un concurs pel disseny de la samarreta del Joc de Colors de la festa major de 2022. Aquest concurs ja es va posar en marxa, amb motiu dels vint-i-cinc anys del Joc dels Colors, per la Festa Major 2020, i per aquest motiu, s'ha volgut mantenir la temàtica per aquest 2022, que haurà d'estar relacionada amb la Festa Major i els elements propis del Joc de Colors, que enguany celebra els seus 25 anys +2. Caldrà fer-ne una referència explícita en el disseny de la samarreta. Tots els dissenys presentats en la passada edició seran inclosos i podran ser modificats per ajustar-los als requisits que es detallen a punt 2 de les bases.

 

A partir d'avui, divendres 27 de maig i fins al dilluns 27 de juny, es poden enviar les propostes de disseny al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Un concurs està adreçat al jovent i infants del municipi, d'entre 8 i 17 anys, així com les persones usuàries del centre APINDEP. Cada participant podrà presentar només una proposta al concurs. La inscripció és gratuïta.

 

Hi haurà premis per als tres millors dissenys. La persona guanyadora obtindrà un xec regal de Ronçana Comerç Actiu (RCA) per un valor de 50 euros i 4 samarretes de la Festa Major 2022. Els dissenys que quedin en segon i tercer lloc rebran un xec regal de RCA per un valor de 35 i 25 euros, respectivament.

Per a més informació, podeu fer consultes a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el cartell del concurs així com les bases completes.

Arxivat a: Comunicació, Cultura, Educació, Festes, Joventut
Concurs Samarreta 2022
Cartell Concurs Samarreta 2022

Arxius adjunts