Portada > Actualitat > Notícies > L'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes obre el període de preinscripcions

L'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes obre el període de preinscripcions

31/05/2022

El centre mancomunat ara també ofereix informació de l'Agència de Formació i qualificació professional de Catalunya

Demà dimecres 1 de juny s'obre el període de preinscripcions a l'Escola de Persones Adultes. Les preinscripcions es poden presencialment, amb cita prèvia, a carrer Jaume I, 15-45 de Lliçà d'Amunt; o bé per formulari en línia, fins a finals de juny. Durant la segona quinzena de juliol, concretament del 18 al 29 de juliol, s'estableix el període de matriculació. Totes les persones que efectuïn la preinscripció al juny, seran contactades per part de l'escola per a fixar dia i una hora per formalitzar la matrícula.

Per aquest curs, l'EPA, posa a disposició cursos diversos per aprendre, acreditar nivells i preparar-se per a exàmens oficials. Algunes de les formacions que ofereixen:

  • GES: Graduat Escolar en Educació Secundària
  • PACFGM, PACFGS: Preparació per a les proves a cicles formatius de Grau Mitjà i Superior
  • M25, M45: Preparació d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys
  • Idiomes: Català (acreditació nivell A2), Castellà (acreditació nivell A2), Anglès (acreditació nivell A2)
  • Informàtica: COMPETIC 1
  • Cicle de formació instrumental: aprendre a llegir, escriure i fer càlculs elementals. La superació d’aquests estudis permet l’obtenció del certificat de formació instrumental.

La novetat d'aquest curs és que l'Escola també podrà acreditar el nivell ACTIC d'infomàtica i a més a més el centre també té qualitat de punt d'informació de l'Agència de Formació i qualificació professional de Catalunya.

L'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes és projecte dels quatre municipis de la Vall del Tenes: Bigues i Riells, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana, amb l’objectiu de facilitar formació a aquelles persones que no han pogut finalitzar els seus estudis o que simplement volen formar-se més.

Per més informació, podeu contactar amb l'EPA: 938 416 343,  (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i al web https://epavalltenes.cat/

 

Arxivat a: Educació, General
EPA pre-inscripció 2022-23
plantilla EPA

Arxius adjunts