Portada > Actualitat > Notícies > La Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor reactiva el servei el dimarts 7 de juny a Santa Eulàlia

La Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor reactiva el servei el dimarts 7 de juny a Santa Eulàlia

31/05/2022

L’oficina mòbil estacionarà a la carretera de Barcelona, 78, de 10.30 h a 13 h, els dies 7 de juny, 4 de juliol, 1 d’agost i 10 d’octubre.

Les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona reprenen l’activitat després del parèntesi per la pandèmia i tornen a fer ruta per posar a disposició el servei municipal de consum a Santa Eulàlia de Ronçana. 

Es podran fer consultes i reclamacions des de l’oficina mòbil que aparcarà els dies 7 de juny, 4 de juliol, 1 d'agost i 10 d'octubre, entre les 10:30 h i les 13 h a la carretera de Barcelona número 78.

El servei té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets. Les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures d’aigua, gas i electricitat, que són les consultes més habituals, juntament amb les relacionades amb les clàusules abusives en contractes hipotecaris, telecomunicacions i empreses de telefonia mòbil.

 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Unitat mòbil servei al consumidor 2022-