Portada > Actualitat > Notícies > "Com fer ús de l'espai de salut" el taller per conèixer la instal·lació del Parc de La Fàbrica

"Com fer ús de l'espai de salut" el taller per conèixer la instal·lació del Parc de La Fàbrica

01/06/2022

L'activitat es durà a terme el dimarts 14 de juny de 10.30 a 11.30 h

Santa Eulàlia va estrenar el 2013 l'espai lúdic i de salut, un circuit constituït per diferents mòduls d’activitats que formen un recorregut que permet treballar les facultats físiques i sensorials. Aquesta instal·lació, que forma part del mobiliari urbà de la Diputació de Barcelona, es va ubicar a l'aire lliure, al Parc de la Fàbrica.

El dimarts 14 de juny, de 10.30 a 11.30 h, les regidories de Benestar Social i Esport, han organitzat un taller explicatiu dirigit per Oriol Ciurans. L'espai està pensat per poder realitzar més de 150 exercicis, entorn; l'equilibri, la coordinació, la mobilitat articular, els estiraments musculars, la força i l'agilitat cardiovascular. La intenció d'aquest taller és que totes les persones interessades a fer ús del circuit puguin ser assessorades de com utilitzar-lo i treure'n un bon rendiment, fer salut i alhora gaudir fent exercici.

 

Arxivat a: Benestar Social, Esports, General, Gent Gran
espai fem salut
Fem salut! Com fer ús de l'Espai de Salut
fotografia inauguració 2013
fotografia inauguració 2013-