Portada > Actualitat > Notícies > S'obre la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer

S'obre la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer

07/06/2022

El termini de presentació de sol·licituds s'estén fins al 17 de juny de 2022

Demà, dimecres 8 de juny, s'obre la convocatòria del programa Bo Lloguer jove, un ajut de fins a 250 euros menusals durant dos anys. Aquest ajut està adreçat a les persones joves, empadronades a un habitatge o habitació que tinguin una font regular d'ingressos i cap deute de lloguer, entre altres requisits. Un altre requisit és en relació a la renda màxima de lloguer mensual, per al Vallès Oriental és de: 900 euros per habitatge i 450 euros per habitació. 

Les peticions es resoldran per ordre de presentació fins al 17 de juny a les 17 h. Aquestes poden ser efectuades per internet i també presencialment. Es poden presentar a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i a les Oficines locals d'Habitatge en horari de registre. L'Oficina Comarcal d'habitatge del Vallès Oriental ha habilitat dues línies telefòniques per atendre qüestions al respecte (93 860 07 08 i 667 99 21 35) i el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).  

Podeu consultar la pàgina oficial amb tota la informació. I en aquest enllaç teniu l'accés al tràmit

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu tota la documentació relacionada amb la convocatòria.

 

Arxivat a: Benestar Social, General, Joventut, Promoció Econòmica
Ajuts lloguer 2021

Arxius adjunts