Portada > Actualitat > Notícies > Les obres de remodelació de la plaça Onze de Setembre avancen segons la previsió

Les obres de remodelació de la plaça Onze de Setembre avancen segons la previsió

10/06/2022

S’enllesteix la nova escala amb accés al passatge Mare de Déu de Queralt

Les obres iniciades el març d’aquest any avancen segons el termini previst. Les darreres actuacions que s’han dut a terme a la plaça han estat entorn els accessos. S’ha executat la rampa que uneix el carrer Mare de Déu de la Salut amb el passatge Mare de Deu de Queralt i s’ha enllestit la nova escala amb accés al passatge Mare de Déu de Queralt. L’escala serà de grans dimensions per afavorir-ne un accés ampli i obert i que alhora es pugui percebre l’interior de la plaça des dels carrers propers.

Els següents passos que s’hi efectuaran seran distribuir amb terres, per distingir els espais que tinguin vegetació. Es finalitzarà la xarxa de drenatge i canalitzacions de l’enllumenat. Aquest és un dels canvis rellevants del projecte, ja que permetrà il·luminar l’interior de la plaça; abans la llum estava dedicada a l’exterior i als carrers del voltant.

La proposta incorpora un quiosc que serà col·locat a la recta final de l’operativa. Aquest espai donarà cabuda cabuda a un espai de venda de queviures. L’execució de l’estructura metàl·lica s’està duent a terme a un taller fora de l’obra i per això encara no és visible a les fotografies.

Barri Studio, l’empresa guanyadora del procés participatiu que es va dur a terme, pretén atorgar a la plaça una nova identitat pròpia, essent una reminiscència de l’ambient que acompanya el riu Tenes.

Arxivat a: General, Obres i Serveis
escales pl. Onze de setembre
rampa Onze de Setembre
obres rampa Onze de setembre
escales plaça Onze de Setembre
quiosc onze de setembre
quiosc onze de setembre
croquis quiosc onze de setembre
croquis quiosc onze de setembre