Portada > Actualitat > Notícies > Recordatori per a la sol·licitud d’ajuts per a l'adquisició d'abonaments en mitjans de transport públics per a estudiants

Recordatori per a la sol·licitud d’ajuts per a l'adquisició d'abonaments en mitjans de transport públics per a estudiants

10/06/2022

Les àrees de mobilitat i joventut fan un recordatori perquè es conservin els títols de transport

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana publicarà aquest desembre les bases per sol·licitar ajuts de transport. Els i les joves que tinguin entre 16 i 25 anys i resideixin a Santa Eulàlia podran demanar l'ajuda de mobilitat en cas de cursar estudis de batxillerat, cicles o d’universitat fora del municipi. Es recorda a les persones interessades que han de conservar els tiquets i abonaments que s’hagin fet servir des del gener fins al desembre de 2022 (títols T-Jove, T-Casual, T-Usual, S1, S2, S3, S4, S5 i S6 de Sagalés). Entre els requisits, caldrà presentar els títols de transport públic, la matrícula del curs escolar pel qual es sol·liciti l’ajut i estar empadronat al municipi. 

Aquest suport econòmic va sorgir de l'Assemblea Jove 2021.

En cas de dubtes o aclariments, us podeu adreçar al PIJ La Taka escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

 

 
 
 
Arxivat a: Educació, General, Joventut, Mobilitat, Promoció Econòmica
Ajut transport