Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes de 2n d'ESO de l'Institut la Vall del Tenes es reuneixen amb l'alcalde i l'interventor de l'Ajuntament

Alumnes de 2n d'ESO de l'Institut la Vall del Tenes es reuneixen amb l'alcalde i l'interventor de l'Ajuntament

13/06/2022

El grup de cinc alumnes han vingut per a completar una part del treball de síntesi

Aquest dilluns al matí, un grup de cinc alumnes de 2n d'ESO de l'Institut la Vall del Tenes s'han reunit amb l'alcalde, Francesc Bonet, i l'interventor de l'Ajuntament de Santa Eulàlia amb motiu del treball de síntesi que estan duent a terme. Les consultes que han adreçat han estat entorn dels impostos que paga la ciutadania i també per conèixer l'opinió dels tècnics pel que fa a l'evasió d'impostos d'alguns youtubers, ja que bona part del treball estava enfocat al canvi de residència d'alguns professionals a Andorra. L'alumnat ha enregistrat l'entrevista i ha fet fotografies que els serviran per a l'exposició del treball que estan preparant.

Arxivat a: Economia, Educació, General, Joventut, Alcaldia
Alumnes 2n Eso treball de síntesi