Portada > Actualitat > Notícies > L’alumnat de l’Escola Ronçana podrà estrenar la nova pista del pati

L’alumnat de l’Escola Ronçana podrà estrenar la nova pista del pati

13/06/2022

Finalitzen les millores del paviment exterior i la col·locació dels dibuixos de joc de la pista vella

Avui dilluns 13 de juny ha quedat enllestida la millora del paviment exterior de l’Escola Ronçana, actuació inclosa en el pla de “Millora  de  diversos  àmbits  de  la  xarxa  viària  municipal   i   del   paviment   exterior   de   l'escola   Ronçana de Santa Eulàlia de Ronçana” amb l’objectiu de garantir el bon estat de conservació de molts carrers, trams viaris i espais del municipi que calien ser renovats, en moltes de les ocasions a causa del creixement d’arrels, desgast pel pas de l’aigua o l’elevat trànsit de vehicles.

El pati de l’Escola Ronçana presentava deformacions que dificultaven l’ús correcte de l’espai. El deteriorament, ocasionat pel desgast pel pas del temps i per la presència d’arrels que l’aixecaven, va ser renovat el passat 28 de febrer. Es va dur terme la demolició de l’antic terra i la renovació del paviment asfàltic. La setmana passada es van realitzar els dibuixos escollits sobre el paviment. S’han col·locat tres dibuixos: el Far, Balla amb mi, i el Laberint. Aquestes pintures al paviment són jocs educatius que donen diversitat d’opcions d’entreteniment al pati. Amb aquesta actuació es dona per acabada tota l’obra inclosa al projecte.

Les obres havien de ser enllestides a mitjans de març; tanmateix, s’han vist enrederides per negociacions amb l’empresa contractista.

Arxivat a: Educació, General, Obres i Serveis
Plantilla paviment escola ronçana
Pati Vell Escola Ronçana
Dibuixos paviment escola ronçana
Dibuixos  paviment escola ronçana