Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia es prepara per a la Festa Major 2022, enguany amb novetats als espais de festa

Santa Eulàlia es prepara per a la Festa Major 2022, enguany amb novetats als espais de festa

14/06/2022

Ja estan obertes les sol·licituds de les barraques, del 14 al 28 de juny, per les zones “La terrasseta del Xafarranxo” i l’“Espai de festa”

L’Ajuntament de Santa Eulàlia exposa les bases reguladores de les condicions d’ús de les barraques de la Festa Major 2022 de Santa Eulàlia de Ronçana, pels dies 28, 29, 30 i 31 de juliol.

El document també detalla quines han de ser les característiques de les barraques o els requisits per optar a una carpa. Una de les novetats és la distribució de les carpes segons el que s’ofereixi. Les barraques destinades al servei de begudes es col·locaran a l’Espai de festa, a la plaça de l’Ajuntament. I aquelles que vulguin vendre begudes i menjar, se’ls destinarà a la zona de “La terrasseta del Xafarranxo”, a l’aparcament de l’Ajuntament.

Aquesta nova distribució afavorirà a tenir unes infraestructures i logística millors per gaudir dels concerts, que es duran a terme tots a la plaça de l’Ajuntament. Tret del concert i ball de l’orquestra la Chatta que se celebrarà a la Fàbrica. Per tant, la Festa Major tindrà més espai lúdic cultural, amb un únic escenari potent i alhora un espai cuidat, on es consolida el Xafarranxo com a espai gastronòmic després de la prova pilot de l'any passat.

Per a fer peticions de carpes cal omplir la sol·licitud, que s’ha d’entregar a l’OAC de l’Ajuntament (Carretera de la Sagrera, 3) del dimarts 14 al dimarts 28 de juny, a més a més d’una declaració responsable del destí dels possibles beneficis obtinguts amb la gestió de les barraques.

Podeu descarregar les bases i la corresponent sol·licitud entrant al nostre Tauler d’anuncis.

Arxivat a: Festes, General, Joventut, Promoció Econòmica
Ajuntament tancat 23 de juny