Portada > Actualitat > Notícies > Cicles formatius o La Universitat, les dues opcions de l'alumnat de l'Institut La Vall del Tenes

Cicles formatius o La Universitat, les dues opcions de l'alumnat de l'Institut La Vall del Tenes

15/06/2022

47 alumnes de l'Institut de Santa Eulàlia s'examinen de la Selectivitat, 15 alumnes decidiran si fer les proves al setembre o bé inscriure's a Cicles Formatius

Ahir van començar les proves d'accés a la universitat, més de 40.000 estudiants s'han inscrit per examinar-se i 47 alumnes han estat de l'Institut de Santa Eulàlia de Ronçana. Enguany la promoció de 2n de Batxillerat ha comptat amb 66 alumnes, 4 cursaran l'educació secundària postobligatòria amb 3 anys, i 15 restants duran a terme les avaluacions extraordinàries i optaran a presentar-se a les PAU al setembre o bé estudiar un CF.

Per altra banda, la promoció de 4t d'ESO (2021-2022) es distribuiran pel proper curs entre batxillerats i cicles formatius. Un 40% ha optat per seguir l'ensenyament amb els CF, dels quals uns 5 es quedarien amb les opcions que ofereix el centre. El 60% restant cursaran batxillerat en diverses modalitats i destins: un 47% continuaran a l'Institut, del qual un 4% optant pel Batxibac. Un 8 % s'inscriuran en centres fora de Santa Eulàlia per cursar el batxillerat artístic i un 5% estudiaran als Estats Units o altres localitzacions amb residència externa.

Arxivat a: Educació, General, Joventut
imatge recurs estudiants