Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament anuncia la llista provisional de persones admeses i excloses per la convocatòria de 4 places de peó

L'Ajuntament anuncia la llista provisional de persones admeses i excloses per la convocatòria de 4 places de peó

15/06/2022

Les persones aspirants, que no acreditin exempció a la prova de llengua catalana, queden convocades el dimecres 22 de juny a les 10 h a La Fàbrica

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat l'anunci de la llista provisional de persones admeses i excloses del procés per a la cobertura de 4 places de brigada de peó de la brigada municipal, a través de plans ocupacionals aprovades per la Junta de Govern Local en data 12 de maig de 2022.

Les persones aspirants excloses disposes d'un termini de cinc dies naturals per a formular les reclamacions oportunes. Les al·legacions presentades s’hauran de resoldre en el termini de 20 dies següents a la finalització del termini per a la presentació. Transcorregut aquest termini sense que s’hagi dictat resolució, les al·legacions s’entenen desestimades.


Les persones aspirants , que no acreditin exempció a la prova de llengua catalana, queden convocades el dimecres 22 de juny a les 10 h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Trobareu en adjunt a aquesta notícia l'anunci complet.

 

 

Arxivat a: General, Recursos Humans
4 peons 190522

Arxius adjunts