Portada > Actualitat > Notícies > Sol·licitud d’autorització per fer una foguera a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere

Sol·licitud d’autorització per fer una foguera a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere

17/06/2022

Enguany en BAN inclòu la possibilitat d'anul·lació de totes les autoritzacions en cas d'activació del Pla Alfa nivell 3. El termini per fer la sol·licitud acaba el dia 23 de juny a les 13 h.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha fet públic el BAN (consultar document adjunt a aquesta notícia) sobre l'autorització de les fogueres de Sant Joan i Sant Pere. Per a fer sol·licitud caldrà enviar una instància genèrica a través del portal e-tram. El termini per fer la sol·licitud acaba el dia 23 de juny a les 13 h. Els sol·licitants hauran d'adjuntar, amb la corresponent signatura, el full de condicions que han de complir les fogueres (document adjunt a aquesta notícia). Aquest document fa referència als materials que es poden cremar, les condicions de les fogueres i el seu entorn, els mitjans d'extinció i de vigilància, les condicions meteorològiques o l'ús a fer de la pirotècnia.

Enguany, s'ha inclòs en el BAN un nou punt en el que es precisa que totes les autoritzacions per fogueres quedaran anul·lades en cas d'activació del Pla Alfa nivell 3. 

Des de l’Ajuntament us demanem responsabilitat i que seguiu en tot moment els consells per a la celebració de revetlles promoguts pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i de Protecció Civil.

 

PROTOCOL TRAMITACIÓ DOCUMENTS PER FOGUERES DE SANT JOAN PARTICULARS

- Ompliu una instància genèrica comunicant la voluntat d'encendre una foguera

- Adjunteu signat el document “Condicions que han de complir les fogueres de Sant Joan i Sant Pere”

- Consulteu abans de fer foc si s'ha activat el Pla Alfa nivell 3

 

Arxivat a: Alcaldia, Atenció a la ciutadania, General, Medi Ambient
Foguera Sant Joan
Pla Alfa risc incendi

Arxius adjunts