Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

23/06/2022

Les regidores de Polítiques de Gènere, Cultura i Festes, programen a la segona edició del SERSONA FEST l'actuació de Las Bajas Pasiones, la nit del 15 de juliol

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana se sumarà el proper dimarts 28 de juny, al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. Avui s'ha repintat el pas de vianants de davant de l'Ajuntament i la setmana que ve es pintaran quatre bancs del municipi: dos a l'Escola Ronçana i dos a l'Escola La Sagrera. També es penjarà la bandera de l'arc de Sant Martí en els equipaments del municipi, en el consistori, la bandera reivindicativa ja oneja al balcó des de juny de 2021.


En el marc del SERSONA FEST, el segon festival de música en viu del municipi que se celebrarà del 14 al 16 de juliol, acollirà el concert del grup Las Bajas Pasiones amb Edu Libra, Dani Vera Trusty i Toni Bello Taboo, trio de Barcelona que s'ha convertit en un referent de la música LGTBIQ+. Podreu gaudir de l'actuació la nit del divendres 15 de juliol, a Can Font. Properament, es donarà a conèixer tota la programació de concerts del festival.

Arxivat a: Cultura, General, Polítiques de Gènere
pas de vianants repintada LGTBI+
Las Bajas Pasiones