Portada > Actualitat > Notícies > Dilluns 4 de juliol comencen les obres d'eixamplament del pont de ca l'Unyó

Dilluns 4 de juliol comencen les obres d'eixamplament del pont de ca l'Unyó

27/06/2022

La carretera BV-1435 que uneix Santa Eulàlia i Bigues estarà tallada fins al 4 de setembre

El proper dilluns 4 de juliol s'iniciaran les obres d'eixamplament del pont de ca l'Unyó, a càrrec de la Diputació de Barcelona. Es procedirà a reomplir els murs alhora que es mantindrà l'estructura del pont.

Finalment, s'ha optat pel tancament dels dos sentits del trànsit del pont, que implica la mateixa estona d’espera que si s'haguessin instal·lat semàfors provisionals, previstos inicialment en projecte. Aquesta opció de tancar el trànsit completament, és un benefici pels veïns i veïnes perquè el temps de recorregut serà menor així com el temps d’execució de les obres, concretament, es passa dels sis mesos previstos en projecte a dos mesos de tall del trànsit.

La via alternativa entre les poblacions de Santa Eulàlia i Bigues i Riells del Fai s’haurà d'efectuar a través de l’avinguda ​de Maspons i Anglasell i del Camí del Flix. Es senyalitzarà els passos alternatius que indicaran que els camions es desviïn des de la C-17 i només es permetrà el pas als turismes, furgonetes i camions de menys de 3.500 quilos, i el pas dels autobusos de transport públics. També s’informarà a google maps del tallat per a que els conductors que utilitzin navegador siguin desviats.

Arxivat a: General, Mobilitat, Obres i Serveis
imatge pont de ca l'unyó
ca l'unyó
pas alternatiu Tall pont ca n'unyó 2
pas alternatiu Tall pont ca n'unyó 3
pas alternatiu Tall pont ca n'unyó
pont tall ca l'unyó