Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament segueix l’operativa de l’estudi de seguretat viària de Santa Eulàlia de Ronçana

L'Ajuntament segueix l’operativa de l’estudi de seguretat viària de Santa Eulàlia de Ronçana

27/06/2022

El Pla local de seguretat viària (PLSV) se centrarà en dos punts primordialment: el camí de la Rovira, davant de l’Institut i l’encreuament de la zona comercial de la carretera de Barcelona

Transcorreguts quatre anys de la vigència del Pla local de seguretat viària (PLSV), la setmana passada, l’alcalde, Francesc Bonet, el regidor de mobilitat, Jordi Carreras, el cap de la policia, David Gomez, el president de protecció civil Jordi del Rio i David Rodriguez, responsable de l’empresa AIM es van reunir per fer seguiment a l’estudi i detallar les prioritats per fer front a la seguretat viària. En la trobada es va determinar que es focalitzarien en dos punts primordialment: el camí de la Rovira, davant de l’Institut i l’encreuament de la zona comercial de la carretera de Barcelona, entre el camí de Can Burguès i el camí del Gual. Igualment, sense deixar de banda altres localitzacions detectades com el camí de terra de la deixalleria, on es preveu la possibilitat de reservar amb tanques pels vianants i millorar-ne la il·luminació.

A més de detectar i concretar a els punt de perillositat sobre plànol, també es va fer visita tècnica per acabar de lligar les actuacions, de senyalèctica i de l’equip de la policia local amb coordinació amb protecció civil.

El Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament de Santa Eulàlia van firmar a l’estiu de 2016 un conveni de col·laboració en matèria de seguretat viària. L’acord va permetre la redacció d’un Pla local de trànsit per reduir els accidents al municipi. L’objectiu era contribuir a la creació d’una nova cultura de conducció, circulació i mobilitat per reduir els accidents de trànsit. El 2019, el Servei Català de Trànsit va fer entrega de l’informe de seguiment de l’accidentalitat urbana, adjunt en aquesta notícia.

Arxivat a: Alcaldia, Mobilitat
Seguretat viària reunió

Arxius adjunts