Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament anuncia el resultat del procés de selecció per la contractació de 4 places de peó

L'Ajuntament anuncia el resultat del procés de selecció per la contractació de 4 places de peó

28/06/2022

El Tribunal proposa la contractació a les 3 persones aspirants que s’han presentat al procés.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat el resultat del procés per a la cobertura de 4 places de brigada de peó de la brigada municipal, a través de plans ocupacionals aprovades per la Junta de Govern Local en data 12 de maig de 2022.

El Tribunal de selecció proposa per a la seva contractació per un període de 6 mesos d’acord amb la subvenció de plans d’ocupació, a les 3 persones aspirants que s’han presentat al procés. La contractació per un període de 4 mesos queda vacant per manca de presentació de persones aspirants.

Trobareu en adjunt a aquesta notícia l'anunci complet.

 

Arxivat a: General, Recursos Humans
4 peons 190522

Arxius adjunts