Portada > Actualitat > Notícies > El SERSONA FEST es consolida per segon any amb una quinzena d'artistes en un nou format

El SERSONA FEST es consolida per segon any amb una quinzena d'artistes en un nou format

28/06/2022

Enguany, el festival es concentra els dies 14, 15, 16 i 24 de juliol

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, arran de la petició de diversos grups locals i músics del poble, i de la proposta Santaka Emergent Fest, sorgida de l'Assemblea Jove va estrenar l'any passat el primer SERSONA FEST. Enguany la segona edició del festival es concentra amb 4 dies de juliol: 14, 15, 16 i 24. El tret de sortida serà a càrrec de Marc Xalabarder, acompanyat del seu grup de músics, presentarà el seu primer àlbum Caminar, el dijous 14 de juliol, a la Biblioteca. I tancarà el cicle el 24 de juliol, el concert d'Slim Bay Seals, enmarcat a la Fira del Tomàquet.

El gruix dels concerts seran divendres 15 i dissabte 16 al Parc de Can Font, de 7 del vespre a les 3 de la matinada. Un cartell que reuneix una gran varietat musical, el divendres 15, Mlpe & Friends,el rock alternatiu de Flintt, Whisky preachers, Dystopia, les versions de Los mil hombres i Seek'em all, tribut a Metallica. També en motiu de la celebració del dia de l'orgull LGTBI+ es comptarà amb el concert de Las Bajas pasiones, grup de música electrónica-urbana. L'endemà, dissabte 16, s'obrirà amb la cantautora Ariana Zar, les versions de Ron&Papas, les actuacions de Red sky at night, de Xavi Rider & Mikid & Salma, també la banda de 7 músics Seyka, de música Reggae-Mestís, i finalment El pequeño observatorio i de Cara a la pared, que tancaran la jornada.

Podeu consultar tota la programació en el cartell adjunt i també a continuació:

SERSONA FEST

DIJOUS 14 JULIOL a les 21h Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja
MARC XALABARDER a les Vetllades musicals al jardí de la biblioteca

DIVENDRES 15 JULIOL de 19 a 3 h Parc de Can Font
MLPE & FRIENDS
FLINTT
WHISKY PREACHERS
DYSTOPIA
LOS MIL HOMBRES
LAS BAJAS PASIONES
SEEK 'EM ALL

DISSABTE 16 JULIOL de 19 a 3 h Parc de Can Font
ARIANA ZAR
RON&PAPAS
RED SKY AT NIGHT
XAVI RIDER & MIKID & SALMA
SEYKA
EL PEQUEÑO OBSERVATORIO
DE CARA A LA PARED

DIUMENGE 24 JULIOL a les 14h Centre Cívic i Cultural La Fàbrica
SLIM BAY SEALS  a La Fira del Tomàquet

 

Arxivat a: Cultura, Festes, General, Joventut, Polítiques de Gènere
Plantilla notícia Sersona Fest
cartell - sersona fest 2022

Arxius adjunts