Portada > Actualitat > Notícies > El Tornaveu 51 repassa les activitats més destacades dels passats mesos i dona protagonisme a l'esperada Festa Major

El Tornaveu 51 repassa les activitats més destacades dels passats mesos i dona protagonisme a l'esperada Festa Major

18/07/2022

Inclou les opinions dels caps de colla i dels Cocos en una breu entrevista

L'edició número 51 del Tornaveu es repartirà aquesta setmana a tots els domicilis de Santa Eulàlia. L'edició estiuenca de la revista és una novetat. Fins ara, des de l'Ajuntament s'editaven dos números, un que arribava al març i un altre al novembre. El butlletí municipal fa una anàlisi de l'alliberament del préstec ICO, fa un repàs a les obres més destacades i recull les activitats més destacades que s'han fet els passats mesos.

A l'apartat de Benestar Social destaquem el projecte Porta'm, i a la pàgina d'Esports podreu revisar les millores de les instal·lacions de Pinedes del Castellet.

"Una curiositat de Santa Eulàlia", la sessió que es va estrenar a les passades edicions es manté per descobrir els secrets del poble. Us convidem a participar-hi amb una anècdota o curiositat.

Altres temes d’importància que es tracten són la propera celebració de la Fira del Tomàquet, la participació del municipi en iniciatives mediambientals i també l'opinió dels grups municipals.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu la versió digital del Tornaveu 51.

Arxivat a: Comunicació, General
Tornaveu51 foto

Arxius adjunts