Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous, 21 de juliol

Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous, 21 de juliol

18/07/2022

El Ple de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana tindrà lloc a les 19 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Aquest dijous, 21 de juliol de 2022, a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

Es porta a aprovació l’addenda de la primera addenda al conveni de cooperació interadministrativa entre l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el consorci Besòs Tordera relatiu al servei de neteja i manteniment de la xarxa de clavegueram. També es porta a aprovació tres modificacions de crèdit entorn: la transferència de Crèdit diferents àrees de despesa equipament del Rieral, suplement de crèdit finançat amb baixes per anul·lació (Transport Escolar) i la modificació pel Crèdit Extraordinari i Suplement de Crèdit finançat amb RTDG. 

L'ordre del dia també inclou l'aprovació de la declaració institucional del 28 de juny de 2022, Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+.

Al Ple també es debatrà la moció de suport al Jutges de Pau, també sobre  les mesures de convivència entre el tràfic rodat i les persones vianants de Santa Eulàlia de Ronçana en el seu tram comercial, i finalment la moció que presenta el grup municipal Ser-CP, que reclama al Departament d'Educació una inversió definitiva per al nou edifici de l'Escola d'Educació Especial Can Vila.

Podeu consultar l'ordre del dia complet en el document adjunt a aquesta notícia.

Arxivat a: Alcaldia, General
Ple ordinari - fotografia ple juliol

Arxius adjunts