Portada > Actualitat > Notícies > L'equip directiu de l'Escola Bressol Municipal L'Alzina es renova el curs vinent

L'equip directiu de l'Escola Bressol Municipal L'Alzina es renova el curs vinent

21/07/2022

Cristina Vico i Loli Eleno passen el relleu a Mónica Bosch com a directora i a Anna Ors com a coordinadora

Mónica Bosch serà la nova directora de l'Escola Bressol Municipal L'Alzina, formant equip amb Anna Ors, que en serà la coordinadora durant els propers quatre cursos. Les dues agafen el relleu de Cristina Vico i Loli Eleno, l'equip directiu que ha acabat el mandat aquest curs escolar 2021-22.

Mónica Bosch explica que agafen el càrrec "amb il·lusió i molt respecte perquè és molta responsabilitat". La nova direcció mantindrà la línia pedagògica de l'escola i seguiran en marxa els projectes engegats durant els últims anys, tot i que Bosch assegura que ja tenen planificades noves iniciatives. Anna Ors, que també es pren el relleu "amb il·lusió i com un repte personal", posa èmfasi en les capacitats de l'equip d'educadores, un total d'11 educadores més una persona de suport. La nova directora afegeix que elles dues són "les directores d'una orquestra, que no funciona si els músics no toquen bé; però a L'Alzina hi ha uns músics fantàstics, persones que són un 10". En aquest sentit, creuen que entre les educadores es complementen i tenen la intenció de potenciar els punts forts de cadascuna d'elles.

Alhora, la nova direcció aposta per involucrar tot el municipi amb l'Escola Bressol, des de la resta d'escoles a les entitats, per fer activitats conjuntes. Ors diu: "Volem que les famílies s'involucrin a l'escola, que hem tingut tancada durant bona part de la pandèmia, volem que hi participin i la visquin des de dins". Mónica Bosch afegeix: "Volem que L'Alzina prengui nom al poble, volem fer-la visible al municipi".

Cristina Vico, fins ara directora de l'Escola Bressol, explica que han estat quatre anys molt díficils, en els que han hagut de superar no només el Covid-19, sinó també el procés d'independència de 2017, moltes vagues, una nevada, una onada de calor o el temporal Glòria. Loli Eleno, Secretaria de Direcció d'aquest últim mandat, assegura que no han tingut el camí fàcil i que "amb la pandèmia hi havia molta desinformació i, sobretot, molta por". Vico afirma que "les famílies no han pogut gaudir de l'Escola Bressol" i que la situació les ha "desgastat molt com a professionals". Tot i així, asseguren que la majoria de famílies han estat comprensives i les han ajudat, de manera que han pogut "gaudir i aprendre molt durant aquests anys".

Cristina Vico considera positiu que la direcció canvii perquè cada una "pot aportar el seu granet de sorra" i espera que "la nova direcció pugui mostrar l'escola tal com era quatre cursos enrere". Alhora, agraeixen la tasca realitzada per tots els departaments de l'Ajuntament, ja que, diuen: "Ens han ajudat moltíssim des de totes les àrees i ens han cuidat molt".

En el Consell Escolar del 7 de juliol es va explicar el procés i es va presentar el projecte de la nova direcció, elegida internament. Bosch i Ors van exposar davant l'equip de l'escola la seva proposta, la qual es va sotmetre a un debat amb les persones assistents. El proper curs 2022-23 comptarà amb més de 75 famílies, una xifra a hores d'ara encara per tancar degut a l'obertura d'una nova classe per l'augment de la demanda.

Des de l'Ajuntament es vol agrair l'equip directiu sortint per la feina de tots aquests anys i felicitar al nou equip directiu pel seu projecte i la seva iniciativa.

 

Foto (d'esquerra a dreta): Loli Eleno, Anna Ors, Mónica Bosch i Cristina Vico.

Arxivat a: Educació
Nova direcció EB Alzina