Portada > Actualitat > Notícies > La quarta campanya de donació de sang de l'any compta amb 69 donants

La quarta campanya de donació de sang de l'any compta amb 69 donants

21/07/2022

Un total de 36 persones van ser donants de plasma

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica ha acollit aquest 2022 quatre campanyes de donació de sang. Aquesta darrera, l'Asociació Donants de Sang del Vallès Oriental, coincidint amb els actes previs a Festa Major i el retorn de les proves del Joc de Colors, va demanar col·laboració de les colles per aconseguir més donacions de sang i plasma.

La dada més destacada d'ahir dimecres 20 de juliol, va ser el nombre de donants de plasma. Un total de 36 persones van restar 45 minuts a les lliteres per a fer la donació. Aquesta modalitat és més llarga que la donació de sang, tanmateix com que el plasma és majoritàriament aigua, la recuperació del donant és molt ràpida i les donacions poden ser més freqüents. Van donar sang 69 persones, aquesta xifra també va ser la màxima en relació amb les tres campanyes anteriors: 61, 63, 68 respectivament.

Al matí, la Dra. Roser Vallès, responsable del Projecte Plasma del BST, va visitar la Sala Muriel Casals i va constatar que la convocatòria estava sent un èxit. Moltes gràcies a totes les persones que van donar i també aquelles que pel motiu que sigui no poden oferir-se i van ajudar amb la difusió. 

Per a més informació sobre la campanya de donació de sang i per consultar tots els punts de donació, podeu visitar la pàgina web de donarsang. 

Arxivat a: Salut
Donació sang juliol 200722
Donació sang juliol 200722  Roser Vallès