Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major comptarà de nou amb el Punt Lila a la plaça de l'Ajuntament

La Festa Major comptarà de nou amb el Punt Lila a la plaça de l'Ajuntament

22/07/2022

Des d'aquest espai es treballarà perquè no hi hagi discriminacions masclistes i/o lgtbifòbiques

El Punt Lila s'instal·larà de nou durant la Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana per conscienciar i treballar perquè no hi hagi discriminacions masclistes i/o lgtbifòbiques. L'espai es col·locarà a la plaça de l'Ajuntament el dijous 28 de juliol de 23 a 3.30h, el divendres i el dissabte de 23 a 4.30h i el diumenge de 22 a 2h. Per a qualsevol consulta, també s'ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon 671 460 253.

Des del Punt Lila es faran accions de sensibilització, consulta i especialment atenció davant actituds discriminatòries i/o agressions per raó de gènere, d'orientació, d'identitat i/o d'expressió sexual.

A la Festa Major i a Santa Eulàlia de Ronçana no en deixem passar ni una!

Arxivat a: Polítiques de Gènere
Punt Lila
Punt Lila