Portada > Actualitat > Notícies > La 12a Fira del Tomàquet de Santa Eulàlia aplega més de 1.500 visitants

La 12a Fira del Tomàquet de Santa Eulàlia aplega més de 1.500 visitants

28/07/2022

Els productors venen 670 quilos de tomàquets durant el cap de setmana

Més de 1.500 visitants i uns 670 quilos de tomàquets venuts al llarg d'aquest cap de setmana, 23 i 24 de juliol, a la 12a edició de la Fira del Tomàquet de Santa Eulàlia. El Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament, organitzadors de la fira, i productors han considerat un èxit tant d'assistència com de vendes.

Les persones que han passat per la Fira del Tomàquet, d'arreu de la comarca i del Vallès Occidental i del Barcelonès, van poder comprar tomàquets de varietats recuperades i altres productes de proximitat. Alhora, van poder participar de diverses activitats, com la visita a l'hort de l'Espelt, que va comptar amb 300 persones, o els tastos de tomàquets, amb 200 participants. Més d'un centenar de persones també van assistir tant a les diferents presentacions com al showcooking, que va omplir l'aforament.

El conseller de Turisme, Àlex Valiente, va explicar que l'objectiu de la fira és "ajudar els productors amb allò que més els costa, que és la comercialització del producte, perquè estan fent un treball ingent als seus conreus i els hem de donar aquesta oportunitat".

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica de Santa Eulàlia de Ronçana, Manel Imedio, va parlar de la consolidació de la fira: "Ja és un referent a Catalunya, perquè cada cop més ens visiten moltes persones de fora de la comarca".

Tots els productors i productores han valorat molt positivament la seva participació a la fira, no només pel que representa en la venda, sinó pels nombrosos contactes que s’aconsegueixen.

 

Podeu veure la galeria de fotos completa a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament.

Fotos d'Iban Romero.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022
Fira tomàquet 2022