Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebra el tercer dia de Festa Major amb teatre, molta música i pirotècnica amb el correfoc i crema del campanar

Santa Eulàlia celebra el tercer dia de Festa Major amb teatre, molta música i pirotècnica amb el correfoc i crema del campanar

31/07/2022

Aquesta edició ha vingut carregada de proves amb el retorn del tradicional Joc de Colors

Ahir Santa Eulàlia de Ronçana va viure un dels dies més intensos de la Festa Major. De bon matí va començar la primera prova del dia del Joc de Colors, Spash, a la piscina de Pinedes del Castellet. Començava el dia un pèl ennuvolat per donar treva a la segona prova del dia: Paell@s que es va disputar al migdia a Sant Simple. Musclos, gambes, sofregit, aquestes van ser les aromes que acompanyaven a les colles, cuiners i acompanyants. Després d'una tempesta d'estiu i d'una bona migdiada, les colles es van presentar al Bosc de l'Escola Ronçana per participar a la prova americana, Dangerous track. Algunes colles es van pintar la cara que després passaria a ser pintura natural de fang. Al llarg de tota la prova es va demanar als concursants que moderessin la velocitat per a minorar tots els riscos.

La tercera jornada de Festa Major va donar la benvinguda a Madame Roulotte, l'espectacle infantil que va tenir molt bona acollida. La majoria dels assistents van pujar a plaça de l’Església amb el servei de tren gratuït. També de gom a gom, va ser rebuda l'esperada Orquestra La Chatta, a La Fàbrica, que va amenitzar la festa amb temes d'arreu cantats en català.

Per tancar la nit festiva, els grups musicals LOS MAMBO JAMBO ARKESTRA, JOAN GARRIGA & EL MARIATXI GALÀCTIC i DJ ALBERT SONDER, van pujar a l'escenari amb molta energia i entrega per fer ballar i cantar la plaça de l'Ajuntament.

Podeu veure més imatges de la jornada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

Avui diumenge 31 de juliol acaba la Festa Major. Obren la darrera jornada la missa de Festa Major i la Gran Melé de Petanca. També tindran lloc les darreres proves del Joc de Colors: Al matí la prova X-JOCS i a la tarda la prova de multijocs, Xifres i lletres.  Pels més menuts, la Cia Filigranes oferirà a la plaça de l’Església l’espectacle infantil Plis Plas. La festa acabarà amb el Sopar de germanor i l'entrega de premis amb El Gran Veredicte i finalment, comiat de Festa Major amb PD CAMES AJUDEU-ME, una bona selecció de música, des de la “patxanga” més popular fins als èxits del moment, passant per l’escena alternativa.  Trobareu tota la informació al programa de Festa Major.

Arxivat a: Esports, Festes, General
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022