Portada > Actualitat > Notícies > Els Blaus guanyen la 25+2 edició del Joc de Colors

Els Blaus guanyen la 25+2 edició del Joc de Colors

01/08/2022

La Festa Major va acabar ahir amb una Melé de Petanca, un espectacle infantil, proves del Joc de Colors, el sopar de germanor i el gran veredicte

La colla dels Blaus es va adjudicar la primera posició al Joc de Colors, que en aquesta Festa Major celebrava la 25+2 edició. Els campions es van donar a conèixer ahir a la nit al Gran Veredicte, que va tenir lloc després del sopar de germanor. Els Blaus es van adjudicar la victòria amb 78 punts, seguits de ben a prop dels Grocs, que van sumar 74 punts. Els Vermells en van aconseguir un total de 57 i els Verds, 55. Els Blaus van aconseguir 10 punts a la majoria de proves, però els Grocs els van desbancar al Dekamusical i a la prova culinària Paell@s. Els Verds, per la seva banda, van ser els guanyadors de la prova Xifres i lletres.

L'entrega de premis del Joc de Colors 2022 va comptar amb la retransmissió en directe per Canal SET i va acabar amb la traca de fi de festa a càrrec del Ball de Diables La Sella. La nit va cloure amb la música de PD Cames Ajudeu-me a la mateixa plaça de l'Ajuntament.

La Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana va viure ahir diumenge la seva última jornada, que va començar al matí amb la gran Melé de petanca al Club de Petanca La Campinya i la Missa de Festa Major. A la tarda, els més menuts van gaudir de l'espectacle infantil "Plis Plas", de la companyia Filigranes.

Els colors es van disputar dues proves: al matí, els X-Jocs al Parc de Can Font, i a la tarda, el Xifres i lletres a la plaça de l'Ajuntament. Les proves multijocs van posar a prova les habilitats físiques i la coordinació de cada colla amb diferents jocs d'equip, com un tres en ratlla o jocs d'aigua. El Xifres i lletres, per la seva banda, els va posar a prova formant paraules i fent càlcul mental.

Amb el títol obtingut enguany per la colla dels Blaus, el palmarès històric del Joc de Colors l'encapçalen els Grocs amb 11 victòries, seguits dels Blaus amb 7. Els Verds i els Vermells compten amb 4 edicions guanyades cadascun. Cal tenir en compte, però, que en la primera edició del Joc de Colors de 1996, Grocs i Blaus van compartir la primera posició del podi. Al 2020 hauria d'haver tingut lloc la 25a edició, però va quedar anul·lada per la pandèmia. El Joc de Colors ha estat dos anys sense celebrar-se i, per això, enguany s'ha anomenat 25+2.

Des de la Regidoria de Festes es vol agraïr a totes les persones que han participat i han fet possible, un any més, que aquesta Festa Major hagi estat tot un èxit.

Arxivat a: Festes
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022