Portada > Actualitat > Notícies > A partir del 5 de setembre l'accés amb vehicle a l'IES la Vall del Tenes quedarà modificat

A partir del 5 de setembre l'accés amb vehicle a l'IES la Vall del Tenes quedarà modificat

26/08/2022

La zona d’aparcament del pavelló i de davant de l’institut estarà prohibida de dilluns a divendres de 7 a 15 h

A fi de descongestionar el trànsit de les hores l'entrada i sortida de l'Instiut, a partir del 5 de setembre es modificarà la circulació als voltants de l’Institut La Vall del Tenes i del pavelló municipal. Aquesta modificació, que ha estat realitzada arran de la petició de l'Institut, també afavorirà a la seguretat dels vianants en aquest espai.

L’accés a l’institut es farà des del camí de Caldes i es baixarà fins a l’esplanada de darrere l’institut. Per sortir de l’esplanada, no es podrà desfer el camí, els vehicles hauran d’anar pel camí de terra existent, que hi ha a la façana sud-est de l’edifici fins a arribar al camí de la Rovira, el qual ja serà de dos sentits de circulació. Aquest camí, que era impracticable fa uns mesos, ha estat adequat perquè s’hi pugui circular.

Els canvis s'efectuaran de dilluns a divendres des de les 7 fins a les 15 h exceptuant els festius escolars. Fora d’aquestes franges horàries, la circulació serà l’habitual. També quedarà modificada la zona d’aparcament del pavelló i de davant de l’institut que estarà prohibida durant les franges horàries esmentades anteriorment. Fora d’aquests horaris s’hi podrà estacionar normalment. Així que totes les persones que accedeixin al pavelló a la tarda i durant els caps de setmana podran accedir i sortir pel mateix accés així com aparcar a les zones restringides durant l'horari escolar.

Igualment, l’autobús escolar s'aturarà davant la porta d’entrada de l’institut, com és habitual. Adjunt en aquesta notícia trobareu les fotografies d'adequació del camí esmentat així com el plànol de la zona amb les modificacions.

Arxivat a: Educació, General, Mobilitat, Obres i Serveis, Atenció a la ciutadania
Circulació vehicles Institut 2022
Circulació vehicles Institut 2022
Circulació vehicles Institut 2022
Circulació vehicles Institut 2022
Circulació vehicles Institut 2022
Circulació vehicles Institut 2022
Circulació vehicles Institut 2022

Arxius adjunts