Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebrarà de nou la Diada al parc de Can Font

Santa Eulàlia celebrarà de nou la Diada al parc de Can Font

30/08/2022

La Mancomunitat recupera, després de la pandèmia, la Cursa de la Vall del Tenes

Santa Eulàlia de Ronçana torna a celebrar enguany la Diada Nacional de Catalunya al parc de Can Font. Aquest 11 de setembre els actes programats repeteixen emplaçament, a les 11 h amb la ballada de sardanes amb la Cobla Reus i, seguidament, a partir de les 12 h, hi haurà el ball d'homenatge. Col·laboraran a l'acte els Músics de Santa Eulàlia, TNT i la Colla de Gitanes.  En acabat, es llegirà el manifest i es farà la tradicional ofrena floral d'associacions i entitats del municipi.

A primera hora del matí, 9 h, es recupera la XXXIII Cursa de la Vall del Tenes, la darrera edició es va celebrar el 2019. El recorregut que proposa la Mancomunitat, de 10 quilòmetres, sortirà de la Plaça Miquel Bosch (Centre Cívic de Bigues i Riells del Fai) i finalitzarà al camp de futbol de Lliçà d’Amunt. La major part de la cursa aprofitarà el camí fluvial del riu Tenes que uneix tots els municipis de la Mancomunitat. Per aquesta edició s'han obert 200 inscripcions. Si us voleu inscriure heu de tenir en compte que només es realitzaran a través d'aquest enllaç. La inscripció inclou esmorzar, servei de dutxa i obsequi de la cursa té un cost de 8 €.

Amb la commemoració de la diada arriba també el darrer dia d'obertura de les instal·lacions de les piscines de Pinedes del Castellet, fins al pròxim Sant Joan. 

Arxivat a: Cultura, Festes, General
11 de setembre 2022
Diada 11S
XXXIII CURSA POPULAR DE LA VALL DEL TENES