Portada > Actualitat > Notícies > La Diputació de Barcelona notifica que a causa de les aturades de les obres per risc d'incendi, la carretera BV-1435 reobrirà a meitats del mes de setembre

La Diputació de Barcelona notifica que a causa de les aturades de les obres per risc d'incendi, la carretera BV-1435 reobrirà a meitats del mes de setembre

31/08/2022

El 16 de setembre es podrà circular de nou pel pont de ca l'Unyó

El 4 de juliol es van iniciar les obres d'eixamplament del pont de ca l'Unyó, a càrrec de la Diputació de Barcelona. A conseqüència de l'operativa es va definir una via alternativa per unir les poblacions de Santa Eulàlia i Bigues i Riells del Fai. Des de llavors, la circulació s'ha efectuat a través de l’avinguda ​de Maspons i Anglasell i del Camí del Flix. També es van senyalitzar els passos alternatius per als camions per fer el desviament a la C-17.

A causa de les aturades obligades, de les obres per risc d’incendi a finals de juliol, l'Oficina Tècnica de Planificació i Actuació en Infraestructures de la Diputació de Barcelona notifica que l'obertura finalment serà el divendres 16 de setembre, en lloc del diumenge 4 de setembre com estava previst.

Arxivat a: General, Obres i Serveis, Urbanisme, Atenció a la ciutadania
pont tall ca l'unyó
pont tall ca l'unyó
pas alternatiu Tall pont ca n'unyó
pas alternatiu Tall pont ca n'unyó 2
pas alternatiu Tall pont ca n'unyó 3
imatge pont de ca l'unyó