Portada > Actualitat > Notícies > Ja estan disponibles les formacions "Treball, Talent i Tecnologia" en la cadena de valor de negocis de l'alimentació del Vallès Oriental

Ja estan disponibles les formacions "Treball, Talent i Tecnologia" en la cadena de valor de negocis de l'alimentació del Vallès Oriental

07/09/2022

L'objectiu de les formacions és desenvolupar competències digitats en perfils professionals d'operarcions, d'administració i comercials

Un total de 16 municipis i el Consell Comarcal del Vallès Oriental impulsen conjuntament el projecte "Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de l'alimentació del Vallès Oriental", amb l'objectiu d'acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

El projecte, que es posa en marxa aquest octubre, ofereix formacions per persones desocupades, o treballadors en actiu que volen millorar la seva ocupabilitat. S'han obert les inscripcions de dos cursos i se n'obrirà un tercer de competències digitals per a l'organització industrial, més endavant. Actualment ja podeu inscriure-us a les formacions següents:

Tots dos cursos disposen de dues opcions de calendari, o bé pel mes d'octubre o per començar al novembre.
- Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a OPERARIS/ÀRIES (magatzem, manteniment,  alimentació i/o packaging). Durada: 76 hores. 

Del 6 al 28 d'octubre del 2022 de 9 a 14 h, o del 4 al 25 de novembre del 2022 de 9 a 14 h.

- Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a ADMINISTRATIUS/IVES. Durada: 64 hores.

Del 4 al 21 d'octubre del 2022 de 9 a 14 h o del 2 al 18 de novembre del 2022 de 9 a 14 h.


 "Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de l'alimentació del Vallès Oriental" disposa d’un pressupost total de 513.759,04 € i està finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de concertació “Xarxa de Governs Locals 2020-2023” i compta amb el suport de les organitzacions empresarials i sindicals que formen part de la Taula Vallès Oriental Avança (Pimec, UEI, CCOO, UGT) que des de l’any 2018 impulsa el Pla Estratègic de Promoció Econòmica de la comarca.

Els 16 municipis participants són Bigues i Riells, Canovelles, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Granollers, Lliça de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès i està coordinat pel Consell Comarcal i Granollers Mercat.

Trobareu més informació al web del Consell Comarcal del Vallès Oriental o al SLO de Granollers: 938 611 390.

Arxivat a: General, Promoció Econòmica
treball talent i tecnologia 2022
Cursos Treball talent i tecnologia