Portada > Actualitat > Notícies > La 8a edició de la Festa del Pagès estarà dedicada a la recollida de l'avellana

La 8a edició de la Festa del Pagès estarà dedicada a la recollida de l'avellana

09/09/2022

Se celebrarà el proper diumenge 18 de setembre de 10 a 14h a Can Burguès

La finca de Can Burguès de Santa Eulàlia de Ronçana serà l'escenari de la 8a edició de la Festa del Pagès, enguany dedicada a la recollida de l'avellana, un dels productes més típics de l'agricultura del poble. La festa tindrà lloc el proper diumenge 18 de setembre de 2022 de 10 a 14h i hi haurà paradetes, exposició d'eines i estris per la recollida i diferents activitats a l'Era de Can Burguès.

A les 10h es podrà fer una passejada amb tractor pels camps d'avellaners de la finca i a les 12h es farà una representació de l'origen de l'avellana al municipi, a càrrec del Teatre Nacional del Tenes (TNT) i del grup musical Sí Senyor. Per cloure la jornada, a les 13h hi haurà una activitat per a tota la família on es podran recollir avellanes. Durant tot el matí hi haurà servei de bar amb la food truck El Rovell de l'Ou.

La darrera edició de la Festa del Pagès es va celebrar al 2019 i va estar dedicada a la matança del porc. L'avellana ja havia de ser la protagonista de la festa de 2020, però es va haver d'ajornar per la pandèmia.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Festa del Pagès 2022
Festa del Pagès 2022