Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebra la Diada Nacional de Catalunya

Santa Eulàlia celebra la Diada Nacional de Catalunya

11/09/2022

Un total de 35 entitats del poble participen en la tradicional ofrena floral

Santa Eulàlia, un any més, ha celebrat amb èxit la Diada Nacional de Catalunya. Els actes de l’11 de setembre han començat a les 9 del matí amb el retorn de la Cursa de la Vall del Tenes en la 33a edició. Les persones que han quedat en les primeres posicions han estat Carme Marzo amb un temps de 48 minuts i 44 segons, en la categoria de 18 a 44 anys; Marta Mora, en primera posició a la categoria de veterans de més de 45 anys amb 48 minuts i 23 segons. En les categories masculines, han quedat en primera posició: Javier Urbano, de 18 a 44 anys establint un temps de 38 minuts, i en la categoria de més de 45 anys i amb 40 minuts i 7 segons, Alfonso Guillén. Un total de 126 corredors han participat a la cursa.

Podeu consultar en aquest enllaç la classificació de la cursa.

A mig matí, el focus principal de la Diada s’ha traslladat al Parc de Can Font, per segon any consecutiu. Allà ha tingut lloc la ballada de sardanes amb la Cobla Reus. A continuació ha començat l’acte de commemoració, com és habitual amb el ball d’homenatge interpretat per la Colla de Gitanes acompanyats de Jaume Arnella. La lectura del manifest ha estat per part de la regidora de Cultura, Anna Montes. La celebració ha estat amenitzada per sèrie d’actuacions a càrrec de TNT i els  Músics de Santa Eulàlia. I finalment s'ha precedit a la tradicional ofrena floral, en la que han participat un total de 35 entitats del poble. L'alcalde Francesc Bonet ha donat pas al Cant dels Segadors ha posat el punt i final a la commemoració.

 

Podeu veure les fotografies d'aquell dia en aquest enllaç. Autoria: Àngel Bravo i Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Arxivat a: Cultura, Esports, Festes, General
Diada de Catalunya 2022
Ofrena floral
Diada de Catalunya 2022
Diada de Catalunya 2022
Diada de Catalunya 2022
Diada de Catalunya 2022
Diada de Catalunya 2022
Diada de Catalunya 2022
guanyadors cursa 11 de setembre 2022
guanyadors cursa 11 de setembre 2022
guanyadors cursa 11 de setembre 2022
guanyadors cursa 11 de setembre 2022