Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana convoca el lloc de treball de conserge de La Fàbrica

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana convoca el lloc de treball de conserge de La Fàbrica

12/09/2022

Les persones interessades han de fer arribar la documentació fins el 19 de setembre i presentar-se a l'entrevista personal el 22 de setembre

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha convocat pel tràmit de màxima urgència, dins l'ajut finançat per la Diputació de Barcelona en el marc dels Plans d'Ocupació de 2022, el lloc de treball de conserge d'equipaments municipals, amb contracte de personal laboral de caràcter temporal, per al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. El contracte serà de l'1 d'octubre fins el 31 de desembre de 2022 amb una dedicació de 20 hores setmanals.

Les persones interessades, que hauran d'estar en situació d'atur i estar inscrites com a demandants d'ocupació, han de presentar una sol·licitud al registre general de l'Ajuntament de forma telemàtica o presencial mitjançant una instància genèrica i han de fer constar que es sol·licita la participació en la selecció del lloc de treball de conserge d'equipaments municipals. A la sol·licitud caldrà adjuntar-hi la documentació requerida.

El termini per presentar sol·licituds és fins el 19 de setembre de 2022 i les entrevistes personals, que es realitzaran a totes les persones que hagin enviat la documentació, es faran en crida única el 22 de setembre a partir de les 10h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Es trucarà a cada persona aspirant per comunicar-li a quina hora s'ha de presentar a l'entrevista.

Al document adjunt hi trobareu tota la informació sobre la convocatòria.

Arxivat a: Recursos Humans
Convocatòria conserge

Arxius adjunts