Portada > Actualitat > Notícies > Batuda del senglar el dissabte 17 de setembre a Santa Eulàlia de Ronçana

Batuda del senglar el dissabte 17 de setembre a Santa Eulàlia de Ronçana

15/09/2022

L'afectació serà de 8.30 a 12.30 h del matí

L'Ajuntament informa de la propera batuda de senglar al bosc de l’Areny autoritzada a la Societat de Caçadors de Santa Eulàlia de Ronçana, que tot i haver estat en vaga, han aixecat l'aturada aquest dimecres 14 de setembre. Aquesta operativa, programada per dissabte 17 de setembre de 8.30 a 12.30 h ha estat impulsada pels accidents de trànsit ocasionats.

Les zones afectades seran el camí de la Rovira, des del Camp de Futbol i la Deixalleria i incloent l'accés a l'Institut La Vall del Tenes. Per a preservar els talls, la policia municipal, comptarà amb la col·laboració de Protecció Civil de Santa Eulàlia.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat és qui autoritza aquesta batuda. 

Es recomana a tota la població evitar el trànsit rodat o a peu per la zona durant la jornada.

Arxivat a: General, Medi Ambient, Salut, Atenció a la ciutadania
batuda 17 de setembre: Talls
batuda 17 de setembre: Talls