Portada > Actualitat > Notícies > Canal SET arrenca la 32a temporada amb l'informatiu setmanal

Canal SET arrenca la 32a temporada amb l'informatiu setmanal

15/09/2022

La nova programació s'anirà desgranant al llarg de les properes setmanes

La televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana, Canal SET, va inaugurar aquest dilluns la 32a temporada amb una nova edició del SET Informa que va fer un repàs a l'actualitat del municipi. L'informatiu setmanal s'emetrà, com fins ara, cada dilluns a la nit i es podrà veure a través de la TDT o per internet al canal de Youtube al dia següent.

La programació d'aquesta temporada, en col·laboració amb d'altres entitats de Santa Eulàlia, s'anirà definint al llarg de les properes setmanes. A més, durant l'any s'enregistren íntegrament alguns esdeveniments destacats com obres de teatre, debats, actes de Festa Major, competicions esportives o els Premis Tardor. Per exemple, els vídeos resum de la Festa Major d'enguany ja es poden veure al seu canal de Youtube. Per seguir-ne les novetats, podeu seguir la cadena de televisió a les seves xarxes socials (Twitter i Instagram).

Canal SET va néixer l'any 1991 i funciona com una televisió comunitària amb una trentena de col·laboradors i treballadors. La televisió està sempre oberta a la incorporació de noves persones col·laboradores que tinguin ganes de formar part de Canal SET. Per fer-ho, només cal contactar a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Comunicació
SET Informa