Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebrarà el Dia Mundial dels Ocells amb diverses activitats al parc de Can Font

Santa Eulàlia celebrarà el Dia Mundial dels Ocells amb diverses activitats al parc de Can Font

23/09/2022

El diumenge 16 d'octubre, a partir de les 9 del matí

El proper diumenge 16 d'octubre Santa Eulàlia celebrarà el Dia Mundial dels Ocells al parc de Can Font, al costat del riu Tenes. La jornada començarà a les 9 del matí amb una sortida guiada per a l'observació d'aus, a càrrec de Xavier Larruy, investigador de la línia d’Aus de l’Observatori RIVUS. Per poder gaudir de la sortida es recomana portar roba còmoda i calçat adequat, a més a més de prismàtics. 

A partir de les 11, hi haurà tallers de caixes niu i de dibuix. Una de les activitats estrella tindrà lloc durant tota la matinal, ja que hi haurà una sessió d'anellament d'ocellsA més a més, aquest any la novetat és el taller de macroinvertebrats, per descobrir la vida amagada del riu, a càrrec de FEHM-Lab (Universitat de Barcelona) i Observatori RIVUS, d'11.30 a 13 h.

 Aquestes activitats s'han organitzat en coordinació del Consorci Besòs Tordera, el Grup d'Ornitologia del Tenes i el Grup d'Anellament Parus i l'Ajuntament de Santa Eulàlia.

Arxivat a: Cultura, General, Medi Ambient
notícia dia Mundial dels Ocells
Dia mundial dels ocells 2022

Arxius adjunts